субота, 2. јануар 2010.

TOP 5 najčitanijih tema na Paradoksiji!

Eto, zakoračili smo u Novu 2010. godinu! Dok još rezimirano utiske sa dočeka, još ponekome čestitamo ili od ponekog primimo čestitku, da i ja rezimiran prošlu godinu, ili bar četiri poslednja meseca. Iako sam nedavno napisao 50-ti post na blogu i tom prilikom na neki način već sumirao taj period, želeo bih, zbog sebe, ali i zbog vas, da malo pažnje posvetim i statistici i izdvojim 5 najčitanijih tema na Paradoksiji:

Jedna lepa tradicija, koja u modernoj eri e-komunikacije sve više gubi svoje mesto, ali jednako budi emocije i nostalgiju u nama, kao nekada!

Nadam se da ste na ovu temu naišli sličajno, ili prateći novosti na blogu. Ako ste ipak od onih koji su do teme došli tražeći rešenje za nepravdu koja im je nanesena, onda mi se zaista žao! Ipak, zajedničkim naporima, buntom i nećutanjem, uspeli smo da se izborimo protiv ove prevare!

 Tema za koju povod nije bio lep, ali koja je, eto, u meni i vama probudila neka razmišljanja, neke filozofske ili metafizičke teme i zaključke, tema u kojoj se uvek može pronaći, zamilsimo li se bar malo!

Svojom sveprisutnošću mnoge stvari oko nas gube na značaju, makar subjektivnom! Priča složena na osnovu starih fotografija koje sam pronašao u zaboravljenom koferu vraća nas u vreme kada su stvari bile drugačije!

Serija tekstova o jednoj od najboljih serija svih vremena pisana povodom njenog jubileja našla svoje mesto medju poklonicima fenomena zvanog "Zona Sumraka", ali i medju mnogima koji se tek uvode u neprevazidjeni fiktivni svet koji je stvorio Rod Serling!

0 коментара:

Постави коментар

Podelite ovo

Related Posts with Thumbnails