петак, 13. јануар 2012.

Najčitanije na Paradoksiji za 2011.


Na pragu Nove godine, razmišljajući o nekim novim temama, treba se osvrnuti i videti šta je to što je najviše privuklo pažnju čitalaca u prethodnoj godini. Meni kao reper za dalje pisanje, vama da vidite da li ste šta propustili! 


Bez nekog rangiranja, TOP 10 najposećenijih tema u 2011. su:

Slučaj duplih smartova i VIP reklamne  obmane izazvao je veliku pažnju posetilaca bloga, a o sličnim situacijama pislai su i drugi. Ipak, ne treba zaboraviti brzu reakciju VIP-a (u mom slučaju) čime se ova priča srećno završila!

Hvala što ne komentarišete! je bio moj komentar na mali broj komentara na blogu, inspirisan makretinškim potezom Beogradske filharmonije, na koji su reagovali i drugi blogeri čije teme, iako čitane,  često ostanu bez povratne informacije!

Brankovo tata-ta-tira! je jedno nostalgično podsećanje na predivnu dečiju emisiju uz koju su odrastale mnoge generacije!

Društvo u kome živimo nepresušan je izvor situacija koje izazivaju revolt zdravog razuma. Gledajući listu posećenosti, uvidjam da je ovakvih povoda bilo možda i suviše (za jednu godinu):

Crkva na prodaju! – jedna (lepa) ideja i mnogo (potencijalnih) stranputica kojima može krenuti.

Muzički dinar ili muzički milioni!  - tema o kojoj se pisalo i pisalo, pričalo i pričalo, a ipak, ko nas nešto pita...

Čekajući sindikate, Vladu, izbore, Šešelja... Godoa! – serija štrajkova, u kojima je dominirala policija, preslikava situaciju u kojoj čami naše društvo.

Ivan, Čelsi, govor satire i mržnje – Burne i različite reakcije na (neshvaćen) humor, kao ogledalo našeg društva.

Cecina reforma pravosudja – Ponovo nešto o čemu se pisalo i pisalo, pričalo i pričalo, ali država ima zadnju reč!

Hoće li država (ikad) umeti da reaguje, kao što su sužnji tražili od nje!?


Martovska Karma – serija zanimljivih priča o stvarima koje su nam se dešavale kroz istoriju u toku meseca Marta

Pred kraj godine, praznična euforija je zahvatila sve, pa iako čestitke nismo slali, zanimalo nas je da zaronimo u prošlost i vidimo kako su izgledale Stare Novogodišnje čestitke!

0 коментара:

Постави коментар

Podelite ovo

Related Posts with Thumbnails