петак, 6. новембар 2009.

NIŠVILLE 2010 - pretprodaja karata!


Taman su se slegli utisci sa ovogodišnjeg Nišvilla na kome smo četiri večeri uživali u jazz majstorijama, a vesti o narednom festivalu su već počele da pristižu! Naime, od 1. oktobra je počela pretprodaja karata za Nišville jazz festival 2010., koji će se održati u niškoj Tvrdjavi od 12. do 15. avgusta. U pretprodaju je pušteno 500 kompleta karata po ceni od 2.010 dinara i isto toliko studentskih kompleta po ceni od 1.500 dinara. Detaljnije informacije mogu se dobiti na sajtu festivala, ili na telefon 018/533-022.

Direktor festivala Ivan Blagojević je inače najavio da je na XXVII Nišvillu gotovo savim izvesno ucešće nekoliko headlinera medju kojima su Al Foster, John Patitucci, Roy Hargrove, kao i da su u toku pregvori sa menadžmentom New Orleans Jazz Banda koji predvodi klarinetista, mnogo poznatiji kao reditelj, scenarista i glumac više puta nagradivan Oskarima – Woody Allen.
Možda je ipak još rano govoriti o konkretnim imenima, ali sam siguran da ćemo i sledećeg leta imati priliku i čast da prisustvujemo odličnim nastupima!

0 коментара:

Постави коментар

Podelite ovo

Related Posts with Thumbnails