среда, 19. мај 2010.

Zvonačka Banja - Video snimak

Kažu da jedna slika vredi hiljadu reči! Onda svakako jedan video snimak vredi hiljadu slika! Koliko god reči vredeo, ovaj snimak ostavlja bez teksta. Ako ste propustili moju prethodnu priču na ovu temu, preporučujem da pročitate ovaj post pre gledanja snimka.

7 коментара:

July је рекао...

Mislim da je svaki komantar suvišan.
Drago mi je da se neko setio tog kraja i da je pokazao šta je još moguće u zemlji Srbiji.

amarilis.online је рекао...

Pridružijem se i ja ostajem nema posle ovog snimka!

Kajzer Soze је рекао...

Tužnih tri minuta,zaista.
Pa ovako nam prolazi cela zemlja - razbucana i ostavljena da trune.

Unknown је рекао...

dozivotna robija za ovog necoveka,izroda a moze i nesto manju kaznu kao na primer gasna komora .

Анониман је рекао...

Godinama sam letovala u ovo rajsko mesto.Tamo sam pronasla svoj mir. Sada ne mogu ni da pogledam ove potresne bar za mene snimke. Inace stalno otvaram sajt i nadam se novostima. Danas sam videla da je hotel kupljen i vidim da ce pokusati jos ovog leta da renoviraju bazane,cemu se neobicno radujem. Onog momenta kad se budu pustili odlazim kod naseg cika Ljube iz Pirota i ostajem tamo mesec dana. Novostima se raduje cela moja porodica. Ja i deca pogotovo. Za nas je to bio raj na zemlji. Ne kazem ja,sigurno ima i lepsih mesta ali smo mi tamo pronasli nas mir i za nas je to najlepse mesto na svetu. Radujem se svakoj dobroj vesti u vezi sa hotelom i ovim predivnim mestom. I jedva cekam da ponovo vidim sve one ljude.Pozdrav.

Marjan Paradoksija је рекао...

Sve novine vezane za Zvonačku Banju i Hotel Mir objavljivaću u komentarima prvog posta na ovu temu, da ne bi bilo lutanja. Link imate na početku ovog posta!

Анониман је рекао...

Stravicne slike,nema sta.To je ipak neko trbao da spreci,nadam se u nekorumpirano sudstvo i u opstinske funkcionere.Dobro je da bar autobus za ta sela ide redovno,da stari ljudi mogu kod lekara i u nabavku.

Постави коментар

Podelite ovo

Related Posts with Thumbnails